hrende

Schüco ThermoSlide PVC podizno-klizni sistem, sa podizno- kliznim pragom sa trostruko prekinutim termičkom mostom i izolovanim profilima sa ojačanjima, postiže odlična izolaciona svojstva i energentsku učinkovitost. 

Sustav dizala i kliznih vrata Schüco ThermoSlide od plastike konstrukcija je koja se temelji na 82 mm sustavu Schüco SI 82, a dubina sustava otkrivanja je 219 mm. Najbolja toplinska izolacija, napredni građevinski detalji i izuzetno visoka udobnost korištenja odlika su ovog sustava. Zahvaljujući širokim staklenim površinama, sustav stvara svijetle prostore, a rad je jednostavan i tih. Brtveni slojevi također pružaju izvrsnu zaštitu od buke, vlage, propuha i hladnoće.

 

Schüco ThermoSlide zadovoljava najviše energetske zahtjeve s izvrsnom toplinskom izolacijom i optimiziranim izotermalnim tijekom zahvaljujući optimalnoj geometriji komore, ali i zasebnom termičkom ojačanju i novorazvijenom pragu. Okvir krila zatvoren je profilom za otkrivanje dubine konstrukcije od 219 mm. Sve brtve su izrađene od EPDM gume. Ovaj inovativni brtveni materijal nudi jedinstvenu, izvrsnu otpornost i dugotrajnu funkcionalnost.

View the embedded image gallery online at:
http://svabo-otok.hr/hr/index.php/proizvodi#sigFreeId989b5f090d

Alu grilje s pokretnim lamelama 

Aluminijske grilje osim svoje primarne funkcije zasjenjivanja i protuprovalne zaštite imaju i vrlo važnu estetsku ulogu na vašem objektu.
Zbog toga možemo slobodno reći da aluminijske grilje imaju višestruku primjenu:

               kao zaštita od sunca i ostalih vremenskih neprilika,

               kao poseban detalj kuće,

               protuprovalnu zaštitu,

               kao zaštita od pogleda znatiželjnih susjeda,

               kao sredstvo regulacije klime u prostoriji. 

Opširnije...

Fleksibilnost u izradi i montaži, ispunjavanje najviših zahtjeva u pogledu udobnosti i sigurnosti, kao i razne mogućnosti projektiranja i građenja – osnovne su značajke novog PVC sustava Schüco LivIng koji sadrži nekoliko prednosti u jednom proizvodu.

Osnovni profil, dubine 82 mm, impresionira ne samo novom integriranom brtvenom tehnologijom, već postavlja i nove standarde u pogledu energetske učinkovitosti. Schüco LivIng, nova serija PVC sustava za prozore i vrata, se odlikuje jednostavnom, učinkovitom i fleksibilnom konstrukcijom, čime proces proizvodnje i ugradnje postaje značajno pouzdaniji. Ovisno o zahtjevima kupca, sustav je dostupan u verziji s dvije i tri brtve (AS i MD) te je moguća ugradnja stakla debljine od 24 do 52 mm. Poseban dizajn omogućuje uštedu vremena i novca prilikom projektiranja, naručivanja, izrade i montaže. Uz novi sustav prozora i vrata Schüco LivIng, Schüco prvi u svijetu predstavlja EPDM brtvu s mogućnošću zavarivanja.

Razvijena u suradnji s partnerom Semperit, nova brtvena tehnologija je sada dostupna isključivo Schüco partnerima. Koristeći elastičnost, zavareni materijal povećava učinak brtvljenja u teško dostupnom području, dok istovremeno zadržava privlačan dizajn. Trajni, ekološki materijal postojan je tijekom cijelog svog radnog vijeka, što rezultira manjim brojem reklamacija. EPDM brtve su otporne na UV zračenje, te su pogodne za sve klimatske zone i vrste građevina na temperaturama od -40 do + 120 ° C. 

View the embedded image gallery online at:
http://svabo-otok.hr/hr/index.php/proizvodi#sigFreeId34ca82d236

Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti besprijekorna što se tiče funkcionalnosti, zaštite, ali i estetike. Izrazite toplinu vašeg doma odabirom vratiju iz našeg širokog asortimana!

U našoj ponudi možete pronaći široki izbor ulaznih vrata, sobnih vrata i garažnih vrata. U različitim  bojama i veličinama. Ulazna vrata dolaze u ALU i PVC izvedbi.

Odaberite vrata koja će se savršeno uklopiti u izgled Vašeg doma. Vaše susjede učiniti ljubomornima,  a Vama i Vašoj obitelji pružiti najveću razinu sigurnosti.

Opširnije...

  • ➔ ALU ulazna vrata 

Ulazna vrata zauzimaju središnje mjesto na svakom objektu i ostavljaju važan prvi dojam. FEAL ulazna vrata mogu biti dizajnirana i napravljena prema vašim specifikacijama i stvaraju savršenu ravnotežu između estetike, dugotrajnosti i energetske učinkovitosti. Bilo da tražite bezvremenski izgled koji se uklapa u vašu fasadu ili želite da vrata privlače pažnju, FEAL aluminijska ulazna vrata su savršen izbor, koji utjelovljuje moderan dizajn i čisti izg 

Za ulazna ALU vrata možemo ponuditi u više tipova profila:

  

- TERMO 65  - Termo ulazna vrata

- TERMO 85  - Termo ulazna vrata - ekskluzivna vrata

- MILL 45 - Hladni profil za pomoćna vrata

 

Opširnije...
Please prove you are human!

Zainteresirani ste za naše usluge?
Obratite nam se