hrende

KLIZNE STIJENKE

Klizne stijene posebno su pogodne kada želite maksimalno iskoristiti prostor u Vašem domu. Naime, sistem otvaranja je jednostavan i maksimalno funkcionalan s obzirom da štedi svaki centimetar prostora u kojem boravimo. Klizne stijene idealne su kao panoramske, ali isto tako za povezivanje unutarnjeg i vanjskog prostora, izlaza na balkon, terasu ili vrt.

 

Klizne stijene imaju sve važniju ulogu u opremanju unutarnjih prostora jer suvremenom čovjeku omogućavaju da vlastiti prostor uredi višefunkcionalno. Na ovaj način i organizacija stanovanja ili rada u manjim prostorima postaje kvalitetnija jer funkcionalne grupe mogu biti odvojene ili povezane u bilo kojem trenutku, ovisno o potrebi. Upravo je to najveća kvaliteta koju donosi ugradnja kliznih stijena - one dijele i povezuju, zaklanjaju i otvaraju, zasjenjuju ili propuštaju svjetlost u prostor.

Osim velikih mogućnosti funkcionalnog organiziranja prostora, dizajnersko-oblikovne mogućnosti još su veće.

 

Osim kliznih stijena, koje pregrađuju prostore interijera, često se koriste i one za pregrađivanje balkona, terasa, lođa ili zimskih vrtova jer se načinom njihovog otvaranja ne zauzima dodatni prostor.

 

Pravilnim odabirom svakako ćete povećati kvalitetu prostora u kojem boravite

 

  • Otklopno klizne stijenke
  1. 1. Suvremena arhitektura i moderni dizajn zahtijevaju sve veće otvore na stambenim i poslovnim objektima.
    Ugradnja klizne stijenke nije samo arhitektonski i estetski mudar odabir već se postiže maksimum svjetlosti i velika iskoristivost prostora.
    Princip izrade je dvodjelan (otklopno klizeći), s tim da je jedna strana uvijek fiksna a druga klizna.
  • ➔ Podizno-klizna stijenka

Podizno klizna stijena omogućava zatvaranje izuzetno velikih otvora. Maksimalna širina izgradnje do 6m. Podizno - klizni sustav je zbog svoje dobre toplinske izolacije vrlo prikladan za upotrebu na terasama, balkonima i zimskim vrtovima. Vodilice ove konstrukcije koje omogućavaju obostrano klizno upravljanje, u kombinaciji s niskim pragom bez zapreka jamče visoku udobnost.

I kod krila velikih površina osigurane su najbolje vrijednosti brtvljenja i visoka stabilnost elemenata. Podizno klizna stijene lagane su za otvaranje a ne zauzimaju mjesta u prostoru.

 

Please prove you are human!

Zainteresirani ste za naše usluge?
Obratite nam se