hrende

ALUMINJSKE OGRADE

Aluminijske ograde su sustavi aluminijskih profila (šipki) i spojnih elemenata čijim kombinacijama dobivamo razne oblike i funkcijski prilagođene vrste ograda.

Najčešće su to balkonske, stubišne ili ograde terasa. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinirati sa staklom i drugim vrstama materijala za ispune, što znači da su mogućnosti izgleda i završne obrade velike. Također, boja i efekt površine su u potpunosti izbor naručitelja. Osim estetskih prednosti tu su jednostavna montaža, mala masa, sigurnost i visoka otpornost na koroziju. Zahtijevaju minimalno ili nikakvo održavanje kroz dugi niz godina. 

STAKLENA OGRADA 

U današnje vrijeme staklene ograde su sastavni dio svakog prostora. Sve više se traže jednostavna rješenja bilo da se radi o privatnoj kući, stambenoj zgradi, hotelu ili poslovnom prostoru… Izrada stakla za ograde je kompleksan i zahtjevan posao koji zahtjeva visoku tehnologiju te je potrebno jako pažljivo i kvalitetno odraditi svaki dio u procesu kako bi se svi faktori sigurnosti zadovoljili. Nekoliko je najčešćih vrsta koje se koriste kod staklenih ograda, a to su laminirana stakla, kaljeno laminirana stakla i termički ojačana laminirana stakla u standardnim debljinama 8+8 mm ili 10+10 mm.

 

Please prove you are human!

Zainteresirani ste za naše usluge?
Obratite nam se