hrende

Fleksibilnost u izradi i montaži, ispunjavanje najviših zahtjeva u pogledu udobnosti i sigurnosti, kao i razne mogućnosti projektiranja i građenja – osnovne su značajke novog PVC sustava Schüco LivIng koji sadrži nekoliko prednosti u jednom proizvodu.

Osnovni profil, dubine 82 mm, impresionira ne samo novom integriranom brtvenom tehnologijom, već postavlja i nove standarde u pogledu energetske učinkovitosti. Schüco LivIng, nova serija PVC sustava za prozore i vrata, se odlikuje jednostavnom, učinkovitom i fleksibilnom konstrukcijom, čime proces proizvodnje i ugradnje postaje značajno pouzdaniji. Ovisno o zahtjevima kupca, sustav je dostupan u verziji s dvije i tri brtve (AS i MD) te je moguća ugradnja stakla debljine od 24 do 52 mm. Poseban dizajn omogućuje uštedu vremena i novca prilikom projektiranja, naručivanja, izrade i montaže. Uz novi sustav prozora i vrata Schüco LivIng, Schüco prvi u svijetu predstavlja EPDM brtvu s mogućnošću zavarivanja.

Razvijena u suradnji s partnerom Semperit, nova brtvena tehnologija je sada dostupna isključivo Schüco partnerima. Koristeći elastičnost, zavareni materijal povećava učinak brtvljenja u teško dostupnom području, dok istovremeno zadržava privlačan dizajn. Trajni, ekološki materijal postojan je tijekom cijelog svog radnog vijeka, što rezultira manjim brojem reklamacija. EPDM brtve su otporne na UV zračenje, te su pogodne za sve klimatske zone i vrste građevina na temperaturama od -40 do + 120 ° C. 

Please prove you are human!

Zainteresirani ste za naše usluge?
Obratite nam se