hrende

Schüco ThermoSlide PVC podizno-klizni sistem, sa podizno- kliznim pragom sa trostruko prekinutim termičkom mostom i izolovanim profilima sa ojačanjima, postiže odlična izolaciona svojstva i energentsku učinkovitost. 

Sustav dizala i kliznih vrata Schüco ThermoSlide od plastike konstrukcija je koja se temelji na 82 mm sustavu Schüco SI 82, a dubina sustava otkrivanja je 219 mm. Najbolja toplinska izolacija, napredni građevinski detalji i izuzetno visoka udobnost korištenja odlika su ovog sustava. Zahvaljujući širokim staklenim površinama, sustav stvara svijetle prostore, a rad je jednostavan i tih. Brtveni slojevi također pružaju izvrsnu zaštitu od buke, vlage, propuha i hladnoće.

 

Schüco ThermoSlide zadovoljava najviše energetske zahtjeve s izvrsnom toplinskom izolacijom i optimiziranim izotermalnim tijekom zahvaljujući optimalnoj geometriji komore, ali i zasebnom termičkom ojačanju i novorazvijenom pragu. Okvir krila zatvoren je profilom za otkrivanje dubine konstrukcije od 219 mm. Sve brtve su izrađene od EPDM gume. Ovaj inovativni brtveni materijal nudi jedinstvenu, izvrsnu otpornost i dugotrajnu funkcionalnost.

Please prove you are human!

Zainteresirani ste za naše usluge?
Obratite nam se