hrende

ROLETE 

Zbog širokog raspona boja, dizajna i rješenja zatvaranja, kao i dizajna kutije, rolete možete smatrati izvornim dekorativnim elementom pročelja u kombinaciji sa različitim fasadama, naglašavajući moderan stil kuće..

-ALUMINIJSKE rolete

Zaštita od sunca i UV zraka

Ovisno o visini sunca, roletama možete  regulirati svijetlost u prostoriji,  ali možete i zaštiti namještaj od izbjeljivanja UV zrakama.

Rolete su dobar zvučni izolator, noću možete opušteno spavati, a danju u tišini uživati u onome što volite raditi. Razina buke  može se smanjiti do 10 decibela. 

Aluminijske rolete su najkvalitetnija zaštita pred sunčevim zrakama, punjene su poliuretanskom pjenom koja ih čini odličnim toplinskim i zvučnim izolatorom. Otporne su na koroziju i izlaganju oborina. Čvrste su, pouzdane i ekološki prihvatljive. Nude se u velikoj paleti boja i dezena, njih čak 18, kojima birate vanjski izgled objeka. 

  • ➢ UNUTARNJE I VANJSKE KUTIJE 
  • ➢ POKRETANJE NA MOTOR ILI RUČNO 
  • ➢ KOMPLETAN PRIBOR, DIJELOVI I SERVIS

 

Kutija za rolete s komaricom

Kutija za rolete sa komaricom izrađena od materijala koji je jednostavan za održavanje, otporan na svjetlost i vremenske prilike. Glavna karakteristika ove kutije s komaricom je zaštita od insekata.

 

Kutija za rolete s vodilicama na izbačaj

Rolete na izbačaj služe kako bi se povećala udobnost stanovanja tijekom ljetnih mjeseci, čime dobivate puno više zraka kada su rolete u spuštenom položaju za razliku od klasičnih roleta bez vodilica na izbačaj. Dobije se mogućnost prozračivanja prostorije uz istovremenu zaštita od sunca. 

 

Please prove you are human!

Zainteresirani ste za naše usluge?
Obratite nam se