hrende

Vrata kao glavni ulaz u Vaš dom moraju biti besprijekorna što se tiče funkcionalnosti, zaštite, ali i estetike. Izrazite toplinu vašeg doma odabirom vratiju iz našeg širokog asortimana!

U našoj ponudi možete pronaći široki izbor ulaznih vrata, sobnih vrata i garažnih vrata. U različitim  bojama i veličinama. Ulazna vrata dolaze u ALU i PVC izvedbi.

Odaberite vrata koja će se savršeno uklopiti u izgled Vašeg doma. Vaše susjede učiniti ljubomornima,  a Vama i Vašoj obitelji pružiti najveću razinu sigurnosti.

  • ➔ PVC ulazna vrata 

Sva naša vrata izrađuju se od najmasivnijih PVC profila sa pocinčanim željeznim ojačanjima.   

Moderni PVC profili mogu odgovoriti svim zahtjevima pri izradi prvoklasnih glavnih i sporednih ulaznih vrata, što se postiže zavarenim kutnim spojevima iz tvrdog PVC-a. Zahvaljujući tim spojevima osigurana je čvrsta, nepopustljiva veza metalnih okvira u kutovima. Osim toga, naša PVC ulazna vrata imaju savršen sistem brtvljenja te posebne profile za pragove s izvrsnim toplinskim svojstvima.

 Način otvaranja i izgled birate sami od osnovnih modela do vratiju s ukrasnim panelima. Izrazite toplinu vašeg doma odabirom vratiju iz našeg širokog asortimana! 

VRSTE- Ulazna vrata sa dekorativnim panelima

             - Ulazna vrata sa prečkama 

Ulazna vrata oblikujte u prema Vašem osobnom ukusu. Birajte između jednokrilnih i dvokrilnih vrata. 

  • ➔ ALU ulazna vrata 

Ulazna vrata zauzimaju središnje mjesto na svakom objektu i ostavljaju važan prvi dojam. FEAL ulazna vrata mogu biti dizajnirana i napravljena prema vašim specifikacijama i stvaraju savršenu ravnotežu između estetike, dugotrajnosti i energetske učinkovitosti. Bilo da tražite bezvremenski izgled koji se uklapa u vašu fasadu ili želite da vrata privlače pažnju, FEAL aluminijska ulazna vrata su savršen izbor, koji utjelovljuje moderan dizajn i čisti izg 

Za ulazna ALU vrata možemo ponuditi u više tipova profila:

  

- TERMO 65  - Termo ulazna vrata

- TERMO 85  - Termo ulazna vrata - ekskluzivna vrata

- MILL 45 - Hladni profil za pomoćna vrata

 

http://www.pavkovic-paneli.com/katalozi/

https://grad-export.hr/

PANELE POGLEDAJTE I NA STRANICAMA IZNAD

 

 

Please prove you are human!

Zainteresirani ste za naše usluge?
Obratite nam se